LULEÅ HOCKEY KVESSER BÅDE TENNER OG PROFILEN!

Luleå Hockey

Luleå Hockey er en av Sveriges aller beste klubber med en jevn plassering i Elitserien under drøye 25 av sine 35 aktive år. Ett Gull i 1996 var nære på med å få selskap under 2010/2011 sesongen og formen virker vedvarende.

LULEÅ UTVIKLER

Naturligvis er Luleås fremgang i høy grad beroende på en sterk forankring i Luleå og i Norrbotten. Supporterforeningen Luleå Fans utgjør en lojal base og hjemmekampene i nybygde Coop Arena har alltid høye besøkstall. På mange plan, er klubben en positiv samlende kraft i en by som vokser og utvikler seg i alle retninger, både som en universitetsby og som forretningssenter. Laget reflekterer byens høye ambisjonsnivå, helt enkelt. I forkant av Elitseriesesongen 2010-2011 fikk New Wave Profile Professionals i Luleå og kommunikasjonsbyrået Vinter oppdrag i å utvikle en helt ny samling av Luleå Hockey.

SALG +400%

Teamet kom opp med design som møtte klubbens visuelle identitet og ulike kunde- segmenter. Blant annet brakte de til live den gamle originale logoen og retroartikler somsolgte veldig bra mot fansen. Den nye serien ble en suksess og økte totale salget med så mye som 400 prosent!

NY BJØRN LANSERES

Innenfor sesongen 2011-2012 tok man så neste steg og lanserte et helt nytt bjørnemblem designet av Vinters AD Lisa Wallin. Det nye emblemet skulle pryde kamptrøyene, men ikke erstatte originallogoen som fortsatt levde videre. En ny produktlinje ble bygd under sterk hemmelighold rundt den nye bjørneskallen som fokuserte på røde produkter.

Den 12. september 2011 ble den nye bjørnen presentert, en lansering som skapte nasjonal PR og økte salg av supportereffekter ytterligere. Den vellykkede trepartssamarbeidet fortsetter å styrke og utvikle klubbens sortiment ytterligere.

Kanskje kan din bedrift eller din klubb utvikle en profilkolleksjon som gjør samme jobb som Luleå Hockey? Om du har viljen så har vi kunskap til å finne den rette profilen!

BETALT MARKEDSFØRING

Profilprodukter er en svært viktig inntektskilde for Luleå Hockey, som i praksis betyr betalt merkedsføring: Fansen bidrar til å spre merkevaren og er stolte ambassadører for klubben, ikke bare under kamp, men også på fritiden. På skoler og arbeidsplasser.

Allerede som nyfødt har du mulighet til å bære Luleas bjørn på babybody som finnes i profilprogrammet, deretter er det klær som du kan bære gjennom hele barndommen.

Kanskje kan din bedrift eller din klubb utvikle en profilkolleksjon som gjør samme jobb som Luleå Hockey? Om du har viljen så har vi kunskap til å finne den rette profilen!